Fortrydelsesret

Fortrydelsesret
Beslagsgrossisten.dk yder 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten udløber senest 14 dage efter, at du har modtaget varen eller 14 dage efter din modtagelse af den sidste vare, hvis der har været restlevering på ordren.

Du skal indenfor 14 dage fra modtagelse af varen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Sender du en vare retur til Beslagsgrossisten.dk, fordi du har fortrudt dit køb, skal du selv betale fragten.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at informere Beslagsgrossisten.dk.
I tilfælde af, at du har købt flere varer på samme ordre, har du også mulighed for kun at sende nogle af varerne retur.
Returnering
Du skal sende din ordre retur til Beslagsgrossisten.dk uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.


Når du sender varen, skal du altid sørge for at få dokumentation for, at varen er sendt – for eksempel en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. Du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos Beslagsgrossisten.dk.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen, indtil Beslagsgrossisten.dk har modtaget varen.
Ved returnering skal du udfylde vores returneringsformular på www.beslagsgrossisten.dk, udskrive denne og vedlægge den udfyldte formular med din forsendelse.

Du returnerer pakken til:
SISO A/S
c/o Beslagsgrossisten.dk
Mileparken 11
2740 Skovlunde


Må du prøve varen, før du fortryder dit køb?
Beslagsgrossisten.dk skal kunne sælge varen videre, hvis du fortryder dit køb. Derfor skal varen fremstå som ny, når du sender den retur.

Dit køb må du derfor gerne prøve – men du må ikke tage varen i brug. Det betyder, at du gerne må teste varens funktion, men du må ikke montere varen.
Er varen beskadiget eller bærer den præg af brug? Så mister du ikke din fortrydelsesret. Men du skal betale 30% af varens pris, hvis varen har mistet værdi, fordi du har brugt den.
Er varen værdiløs efter brug, kan du ikke få dine penge retur.
Beslagsgrossisten.dk vurderer, om varens værdi er forringet. Er du uenig i vurderingen, kan du klage til Center for Klageløsning.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du kan ikke montere og tage varen i brug og herefter returnere varen.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du således gøre det samme, som man må i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at du returnerer varen i den originale emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet ved returnering
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet.
 
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Udfyld venligst returformular her