Om os

Vi er ”Nørder” i beslag
Vores fornemste opgave hos ”Beslagsgrossisten” er at levere kvalitetsbeslag til det private marked – og dette til fornuftige priser!
Vi har en forkærlighed og en helt særlig passion for de små detaljer, der giver dig merværdi i form af elegant design og unik funktionalitet.

”Beslagsgrossisten” er 100 % danskejet. Ejeren SISO A/S har siden 1956 været underleverandør af beslag til møbel- og glasbranchen.   

Vores sortiment er bredt og tæller alt i beslag, hængsler, greb, holdere til hylder, knager, dupsko/propper og diverse skruer, bøsninger og gevind. Derudover har vi også et stort udvalg af nøglebokse, møbellåse, glaslåse og hængelåse. 

Ikke nok med at sortimentet er stort og bredt, så sørger vi konstant for at udvikle på det, så vi kan tilbyde et varieret udvalg, hvor der er noget for enhver smag og behov. Vi kan med andre ord næsten garantere, at der også er et produkt, du kan bruge hjemme hos dig.

Hos Beslagsgrossisten.dk har vi en forkærlighed og en helt særlig passion for de små detaljer, der giver dig merværdi i form af elegant design og unik funktionalitet. Derfor finder du også en række patenterede løsninger inden for bordbeslag, dørbeslag, hyldebærere samt kabelgennemføringer.

Et par gode råd.
Beslagsgrossisten er leverandør til mange møbelproducenter over hele verden. Derfor vil du måske kunne genkende flere af vores beslag, eller du har allerede nogle af dem på et af dine møbler.
Bemærk, at hvis du skal udskifte et gammelt beslag med et nyt identisk beslag, anbefaler vi, at du genbruger de eksisterende skruehuller og skruer i det omfang, at det er muligt.
Der findes beslag fra mange forskellige producenter og udbydere i verden. På de fleste beslag findes der ikke standardisering. Det betyder, at nogle beslag umiddelbart godt kan ligne hinanden på billedet, men målene kan variere utrolig meget. Ligeledes kan kvaliteten variere. Hvis du er i gang med at renovere et møbel og ønsker at udskifte et gammelt beslag med et nyt, skal du huske at kontrollere alle målene på dit gamle beslag og se om målene passer med det nye.
Vi har med andre ord lige det beslag, du står og mangler - uanset om du står overfor en renovering, skal friske gamle møbler eller ønsker at forbedre en eksisterende løsning. Vi er her for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os.
God fornøjelse og god arbejdslyst!
Med venlig hilsen

Beslagsgrossisten
Mileparken 11
2740 Skovlunde